Search Mailing List Archives


Limit search to: Subject & Body Subject Author
Sort by: Reverse Sort
Limit to: All This Week Last Week This Month Last Month
Select Date Range     through    

[bioontology-support] Issues bringing up the NCBO Virtual Appliance: mgrep does not start

Trish Whetzel whetzel at stanford.edu
Fri Mar 8 14:10:49 PST 2013


Yes, however I do not know if that was a one-time submit web service error or a general bug in the create new user function included in that release.

Trish 


On Mar 8, 2013, at 9:05 AM, Stephen Granite wrote:

> Trish and Paul,
>  
> On a tangential note, I had tried to make an account in the BioPortal instance, but the interface said there was an error.  However, when I tried to make the same account again, the interface came back saying that the account in error existed.  I was then able to sign in with the account.  Does that make sense?
>  
> Stephen J. Granite, MS, MBA
> Director of Database and Software Development
> Center for Cardiovascular Bioinformatics and Modeling
> Institute for Computational Medicine
> The Johns Hopkins University
> 3400 North Charles Street
> Hackerman Hall 312
> Baltimore, MD 21218-2686
> phone: 410-516-8849
> fax: 410-516-5294
>  
> From: Trish Whetzel [mailto:whetzel at stanford.edu] 
> Sent: Friday, March 08, 2013 11:58 AM
> To: Stephen Granite; Paul R Alexander
> Cc: NCBO User Support; ksr at jhu.edu
> Subject: Re: Issues bringing up the NCBO Virtual Appliance: mgrep does not start
>  
> Mgrep is used by the Annotator, however I do not know if having this start successfully is dependent on having ontologies populated in the Annotator database. Have you also populated ontologies in the Annotator database? As for the dependency, Paul can you comment on this?
>  
> Trish 
>  
>  
> On Mar 8, 2013, at 5:57 AM, Stephen Granite wrote:
> 
> 
> In the CVRG, we are interested in bringing up an instance of the NCBO applicance, to serve as a sandbox for ontologies we develop, to harden them prior to submission to NCBO.  We downloaded a copy of the version 1.0 OVF and were able to get the BioPortal web interface to come up without much effort.  However, in the startup, one service fails to start properly: mgrep.  mgrep is supposed to start from init.d, but when we execute “service mgrep status,” the response says the service is dead and the subsystem is locked.  We don’t see anything showing up in logs about mgrep.  What would you advise that we do?  Thanks.
>  
> Stephen J. Granite, MS, MBA
> Director of Database and Software Development
> Center for Cardiovascular Bioinformatics and Modeling
> Institute for Computational Medicine
> The Johns Hopkins University
> 3400 North Charles Street
> Hackerman Hall 312
> Baltimore, MD 21218-2686
> phone: 410-516-8849
> fax: 410-516-5294
>  
>  

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.stanford.edu/pipermail/bioontology-support/attachments/20130308/74960beb/attachment.html>


More information about the bioontology-support mailing list