Search Mailing List Archives


Limit search to: Subject & Body Subject Author
Sort by: Reverse Sort
Limit to: All This Week Last Week This Month Last Month
Select Date Range     through    

[bioontology-support] [BioPortal] Feedback from Je

Ray Fergerson ray.fergerson at stanford.edu
Tue Apr 21 16:00:21 PDT 2015


What defaults you to “https”? Someone else reported this problem as well but 
we don’t know how they ever got to the “https” link.



Ray



From: Jeff Hull [mailto:jsh2134 at gmail.com]
Sent: Tuesday, April 21, 2015 3:49 PM
To: Ray Fergerson
Cc: <support at bioontology.org>
Subject: Re: [bioontology-support] [BioPortal] Feedback from Je



Yup. It defaults me to https:// - any page where you enter a password 
should.




On Apr 21, 2015, at 4:55 PM, Ray Fergerson <ray.fergerson at stanford.edu> 
wrote:

It shows up for me. It is true that it will not show up if you access 
https://... But without the “s” it appears to work.



Ray



From: bioontology-support 
[mailto:bioontology-support-bounces at lists.stanford.edu] On Behalf Of 
support at bioontology.org
Sent: Tuesday, April 21, 2015 8:21 AM
To: support at bioontology.org; jsh2134 at gmail.com
Subject: [bioontology-support] [BioPortal] Feedback from Je



Name: Je

Email: jsh2134 at gmail.com

Location: http://bioportal.bioontology.org/accounts/new


Feedback:

the captcha used when signing up via chrome and alspo when submitting this 
feedback is broken. it doesnt show the image so you can't register/submit. I 
had to use Firefox.

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.stanford.edu/pipermail/bioontology-support/attachments/20150421/ea067434/attachment.html>


More information about the bioontology-support mailing list