I don't know what protege: prefix refers to in terms of a uri. there is also a dc:language annotation property - perhaps that would be better?<div><br></div><div>m.<br><br><div class="gmail_quote">On Tue, Apr 5, 2011 at 7:50 PM, Trish Whetzel <span dir="ltr"><<a href="mailto:whetzel@stanford.edu">whetzel@stanford.edu</a>></span> wrote:<br>
<blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex;"><div style="word-wrap:break-word"><div>Hi Michel, </div><div><br></div><div>The need to set the protege:defaultLanguage is an issue that is starting to occur more frequently as ontology developers are using Protege 4.x more frequently. We are discussing how best to handle this, e.g. setting the default language to "en" within BioPortal itself has been suggested.</div>
<div><br></div><div>Polling - does this refer to ontology uploads? If yes, this occurs daily. It looked like SIO was not set for automatic updates, but is now. </div><div><br></div><font color="#888888"><div>Trish </div></font><div>
<div></div><div class="h5"><div><br></div><br><div><div>On Apr 5, 2011, at 2:46 PM, Michel Dumontier wrote:</div><br><blockquote type="cite">Hi Trish,<div>  oh - i didn't know this - is this publicly documented ?</div>
<div>  What is the procedure for polling updates?</div><div><br></div><div>Cheers!</div><div><br></div><div>m.<br><div><br><div class="gmail_quote">
On Tue, Apr 5, 2011 at 4:50 AM, Trish Whetzel <span dir="ltr"><<a href="mailto:whetzel@stanford.edu" target="_blank">whetzel@stanford.edu</a>></span> wrote:<br><blockquote class="gmail_quote" style="margin:0 0 0 .8ex;border-left:1px #ccc solid;padding-left:1ex">

Hi Michel,<br>
<br>
I've confirmed that the rdfs:label is not being displayed in the tree browser since the protege:defaultLanguage needs to be included via the Metadata tab.<br>
<br>
Trish<br>
<br>
<br>
On Apr 4, 2011, at 5:27 PM, Trish Whetzel wrote:<br>
<br>
> The newest version is now loaded. The tree browser is not displaying the<br>
> rdfs:label for the term. I believe this is caused by not setting the<br>
> protege:defaultLanguage in the Metadata tab. I've created a test version and<br>
> uploaded this to our dev server to confirm.<br>
><br>
> Trish<br>
><br>
><br>
> --<br>
> View this message in context: <a href="http://ncbo-support.2288202.n4.nabble.com/bioontology-support-Fwd-bioontology-info-ontology-updates-tp3422937p3425969.html" target="_blank">http://ncbo-support.2288202.n4.nabble.com/bioontology-support-Fwd-bioontology-info-ontology-updates-tp3422937p3425969.html</a><br>


> Sent from the NCBO Support mailing list archive at <a href="http://Nabble.com" target="_blank">Nabble.com</a>.<br>
> _______________________________________________<br>
> bioontology-support mailing list<br>
> <a href="mailto:bioontology-support@lists.stanford.edu" target="_blank">bioontology-support@lists.stanford.edu</a><br>
> <a href="https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/bioontology-support" target="_blank">https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/bioontology-support</a><br>
<br>
</blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Michel Dumontier<br>Associate Professor of Bioinformatics<br>Carleton University<br><a href="http://dumontierlab.com/" target="_blank">http://dumontierlab.com</a><br>
</div></div>
</blockquote></div><br></div></div></div></blockquote></div><br><br clear="all"><br>-- <br>Michel Dumontier<br>Associate Professor of Bioinformatics<br>Carleton University<br><a href="http://dumontierlab.com">http://dumontierlab.com</a><br>

</div>