<html><head><base href="x-msg://153/"></head><body style="word-wrap: break-word; -webkit-nbsp-mode: space; -webkit-line-break: after-white-space; "><div>Hi Ketty,</div><div><br></div><div>I'm not sure why this issue is happening. Has anyone else on the list experienced this type of issue?</div><div><br></div><div>Trish</div><div><br></div><br><div><div>On Jul 2, 2012, at 2:38 PM, Mobed, Ketty wrote:</div><br class="Apple-interchange-newline"><blockquote type="cite"><span class="Apple-style-span" style="border-collapse: separate; font-family: Arial; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: normal; orphans: 2; text-align: -webkit-auto; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-border-horizontal-spacing: 0px; -webkit-border-vertical-spacing: 0px; -webkit-text-decorations-in-effect: none; -webkit-text-size-adjust: auto; -webkit-text-stroke-width: 0px; font-size: medium; "><div ocsi="0" fpstyle="1"><div style="direction: ltr; font-family: Arial; color: rgb(0, 0, 0); font-size: 12pt; ">Hi Trish, hi Paul,<br><br>I tried uploading a smaller than 1 MB owl file to BP from my office Mac today, but got a 'Bad Request' error message after spinning for a while (just as I got with another bigger file a while ago). I decided to test the upload from another office (PC) computer to make sure that our office network was or wasn't the culprit. The upload to BP actually worked on the PC. So it's not a network problem, but my hunch now is that it may be a configuration problem in my and Rob's Macs. Do you have any idea of what this could be?<br><div><br>Thanks,<br><div style="font-family: Tahoma; font-size: 13px; "><span style="color: rgb(0, 0, 255); "><font size="3"><span style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; ">Ketty</span></font><br></span><br></div></div></div></div></span></blockquote></div><br>
<br></body></html>