<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=us-ascii"><meta name=Generator content="Microsoft Word 14 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Consolas;
        panose-1:2 11 6 9 2 2 4 3 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:11.0pt;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-compose;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:windowtext;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body lang=EN-US link=blue vlink=purple><div class=WordSection1><p class=MsoNormal>Dear Support,<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>Is User Administrated supported in NCBO Virtual Application?<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>When going to: <a href="http://%3chostip%3e/accounts/new">http://<hostip>/accounts/new</a><o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>I can fill out an application but it says an error:<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>“We're sorry but something has gone wrong. We have been notified of this error.”<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>Oddly it still creates a user.<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>When going to: <a href="http://%3chostip%3e:8080/bioportal_admin/">http://<hostip>:8080/bioportal_admin/</a> <o:p></o:p></p><p class=MsoNormal>I can see that there is a User Administration settings but they are greyed out.<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal>Thanks<o:p></o:p></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:10.5pt;font-family:Consolas'>--------------------------<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:10.5pt;font-family:Consolas'>Daniel D. Cruver<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:10.5pt;font-family:Consolas'>Software Engineer<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:10.5pt;font-family:Consolas'>CUBRC, Inc.<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:10.5pt;font-family:Consolas'><a href="mailto:travis.galoppo@cubrc.org" target="_blank">daniel.cruver@cubrc.org</a><o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:10.5pt;font-family:Consolas'>(716) 204-5204<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:10.5pt;font-family:Consolas'>--------------------------<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><o:p> </o:p></p></div></body></html>