<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns:w="urn:schemas-microsoft-com:office:word" xmlns:m="http://schemas.microsoft.com/office/2004/12/omml" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40"><head><meta http-equiv=Content-Type content="text/html; charset=utf-8"><meta name=Generator content="Microsoft Word 14 (filtered medium)"><style><!--
/* Font Definitions */
@font-face
        {font-family:Calibri;
        panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4;}
@font-face
        {font-family:Tahoma;
        panose-1:2 11 6 4 3 5 4 4 2 4;}
/* Style Definitions */
p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal
        {margin:0in;
        margin-bottom:.0001pt;
        font-size:12.0pt;
        font-family:"Times New Roman","serif";}
a:link, span.MsoHyperlink
        {mso-style-priority:99;
        color:blue;
        text-decoration:underline;}
a:visited, span.MsoHyperlinkFollowed
        {mso-style-priority:99;
        color:purple;
        text-decoration:underline;}
span.EmailStyle17
        {mso-style-type:personal-reply;
        font-family:"Calibri","sans-serif";
        color:#1F497D;}
.MsoChpDefault
        {mso-style-type:export-only;
        font-family:"Calibri","sans-serif";}
@page WordSection1
        {size:8.5in 11.0in;
        margin:1.0in 1.0in 1.0in 1.0in;}
div.WordSection1
        {page:WordSection1;}
--></style><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026" />
</xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>
<o:shapelayout v:ext="edit">
<o:idmap v:ext="edit" data="1" />
</o:shapelayout></xml><![endif]--></head><body lang=EN-US link=blue vlink=purple><div class=WordSection1><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>Carlos,<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p> </o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>This is working fine for me. Just selecting a random term from SNOMED:<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p> </o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><a href="http://bioportal.bioontology.org/resource_index/resources?classes%5bhttp%3A%2F%2Fdata.bioontology.org%2Fontologies%2FSNOMEDCT%5d=http%3A%2F%2Fpurl.bioontology.org%2Fontology%2FSNOMEDCT%2F271831008">http://bioportal.bioontology.org/resource_index/resources?classes[http%3A%2F%2Fdata.bioontology.org%2Fontologies%2FSNOMEDCT]=http%3A%2F%2Fpurl.bioontology.org%2Fontology%2FSNOMEDCT%2F271831008</a><o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p> </o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>I get reasonable results. Does this work for you (now)?<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p> </o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'>Ray<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal><span style='font-size:11.0pt;font-family:"Calibri","sans-serif";color:#1F497D'><o:p> </o:p></span></p><p class=MsoNormal style='margin-left:.5in'><b><span style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif"'>From:</span></b><span style='font-size:10.0pt;font-family:"Tahoma","sans-serif"'> bioontology-support-bounces@lists.stanford.edu [mailto:bioontology-support-bounces@lists.stanford.edu] <b>On Behalf Of </b>Carlos Luis Sánchez Bocanegra<br><b>Sent:</b> Monday, November 04, 2013 8:02 AM<br><b>To:</b> BioPortal User Support<br><b>Subject:</b> [bioontology-support] Resource_index continues working bad<o:p></o:p></span></p><p class=MsoNormal style='margin-left:.5in'><o:p> </o:p></p><div><p class=MsoNormal style='margin-left:.5in'>Hi everyone,<o:p></o:p></p><div><p class=MsoNormal style='margin-left:.5in'><o:p> </o:p></p></div><div><p class=MsoNormal style='margin-left:.5in'>I saw web resource_index bioportal working fine, but sadly the rest api stil continuous with Internal Server Error. I tested with the rest wiki (<a href="http://data.bioontology.org/resource_index/search?classes%5bhttp%3A%2F%2Fdata.bioontology.org%2Fontologies%2FSNOMEDCT%5d=http%3A%2F%2Fpurl.bioontology.org%2Fontology%2FSNOMEDCT%2F2092003">http://data.bioontology.org/resource_index/search?classes[http%3A%2F%2Fdata.bioontology.org%2Fontologies%2FSNOMEDCT]=http%3A%2F%2Fpurl.bioontology.org%2Fontology%2FSNOMEDCT%2F2092003</a>) and with different terms but those don´t give me any result.<o:p></o:p></p></div><div><p class=MsoNormal style='margin-left:.5in'><o:p> </o:p></p></div><div><p class=MsoNormal style='margin-left:.5in'>I will apreciate any clue on that.<o:p></o:p></p></div><div><p class=MsoNormal style='margin-left:.5in'>Thanks C<o:p></o:p></p></div></div></div></body></html>