Search Mailing List Archives


Limit search to: Subject & Body Subject Author
Sort by: Reverse Sort
Limit to: All This Week Last Week This Month Last Month
Select Date Range     through    

[protege-discussion] WebProtege and 3.4.1 login issue

Peter Ward peter-ward at bcs.org.uk
Thu Jul 30 04:36:17 PDT 2009


Hello Tania

I can log into the Protege server from the Protege thick client.
I can browse ontologies in WebProtege without logging in.
Any attempt to log in from WebProtege fails. There is no message in the
Protege server window. The protege log contains:

2009.07.30 11:47:17.213 BST INFO: *** SYSTEM START ***
2009.07.30 11:47:17.244 BST INFO: In AdminServiceImpl -- init --
AdminServiceImpl.init()
2009.07.30 11:47:27.200 BST INFO: WebProtege server running with remote
projects loaded from the Protege server: localhost --
ProjectManager.<init>()
2009.07.30 11:47:55.521 BST INFO: In init of OntologyServiceImp --
OntologyServiceImpl.init()
2009.07.30 11:47:56.521 BST INFO: Loading project Collaborative Pizza from
Protege server localhost -- ProjectManager.openProjectRemote()
2009.07.30 11:48:03.288 BST WARNING: [Local Folder Repository] The specified
file must be a directory.
(D:\workspace\web-protege\plugins\edu.stanford.smi.protegex.owl) --
LocalFolderRepository.update()
2009.07.30 11:48:03.351 BST CONFIG: Preloading frame values:
JenaOWLModel(KB_323587) -- RemoteClientFrameStore.preload()
2009.07.30 11:48:03.570 BST CONFIG: Preloading frame values:
DefaultKnowledgeBase(KB_895231) -- RemoteClientFrameStore.preload()
2009.07.30 11:48:09.243 BST CONFIG: Preloading frame values:
RDFKnowledgeBase(KB_861771) -- RemoteClientFrameStore.preload()
2009.07.30 11:48:09.275 BST CONFIG: Preloading frame values:
DefaultKnowledgeBase(KB_392397) -- RemoteClientFrameStore.preload()
2009.07.30 11:48:10.837 BST INFO: In init of ProjectConfigurationImpl --
ProjectConfigurationServiceImpl.init()
2009.07.30 11:48:11.963 BST INFO: Path to project configuration file:
D:\workspace\web-protege\tomcat\webapps\ROOT\projectConfigurations\configuration.xml
-- ProjectConfigurationServiceImpl.getConfigurationFile()

The server console ends with:

Protege server ready to accept connections...
Server: Adding Session(id=100, user=webprotege) on Thu Jul 30 11:47:59 BST
2009
Server: Opened project Collaborative Pizza for Session(id=100,
user=webprotege)
on Thu Jul 30 11:47:59 BST 2009
Server: Adding Session(id=101, user=webprotege) on Thu Jul 30 11:48:09 BST
2009
Server: Opened project Collaborative Pizza Annotations for Session(id=101,
user=
webprotege) on Thu Jul 30 11:48:09 BST 2009

I can't see anyother relevant logs (this is running hosted mode in Eclipse).
It's odd, as the data is clearly coming from the Protege server using the
webprotege login, but any other attempt fails. I am convinced I have the
right metaproject and have verified this by changing passwords and observing
password error from Protege client. Can I turn on more debugging info on the
client and server side??

Peter
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.stanford.edu/pipermail/protege-discussion/attachments/20090730/62c951c9/attachment.html>


More information about the protege-discussion mailing list