Search Mailing List Archives


Limit search to: Subject & Body Subject Author
Sort by: Reverse Sort
Limit to: All This Week Last Week This Month Last Month
Select Date Range     through    

[protege-discussion] Problem with adding ontology to WebProtege site

Natsuda Kasisopha gift8201 at gmail.com
Fri Oct 23 00:55:40 PDT 2009


Dear All,

Please find the attachment file of my catalina server log. I'm not sure
whether it is the correct location or not but placed the ontology files and
it's project file in "Tomcat5.5/webapps/webprotege/projects/test/test.owl"
like the example projects.

Best Regards,
Natsuda

2009/10/22 Timothy Redmond <tredmond at stanford.edu>

>
> Actually one of the primary things that occur to me in this case is whether
> the metaproject  is going in the right place.  I think that there is a log
> message that is displayed when the metaproject is read that shows the
> location of the metaproject.  Is that location identical to the place where
> the  metaproject was placed?
>
> In any case, it would  be nice to see the catalina logs.
>
> -Timothy
>
>
>
> On Oct 21, 2009, at 8:33 AM, Samson Tu wrote:
>
>  Check what shows up in the Java console window for the server. Has an
>> exception being thrown? Did the server try to load the project?
>>
>> Samson
>>
>> Natsuda Kasisopha wrote:
>>
>>> Dear Jennifer,
>>> thank for your reply. i did restart the server but no changes on the
>>> page.
>>> Regards,
>>> Natsuda
>>> 2009/10/21 Jennifer Vendetti <vendetti at stanford.edu <mailto:
>>> vendetti at stanford.edu>>
>>>   Hello Natsuda,
>>>   You may have already done this, but just wondering if you restarted
>>>   your server after you modified your metaproject?  This is a
>>>   necessary step anytime you make modifications to the metaproject.
>>>   Jennifer
>>>   Natsuda Kasisopha wrote:
>>>
>>>>   Hello Everybody,
>>>>
>>>>   Finally I got my webprotege page up on the server and display
>>>>   correctly. Thanks to you all for supporting and being patient with
>>>>   me :D Unfortunately I'm confronting another problem with adding my
>>>>   ontology to my webprotege site. I created a project with Protege
>>>>   for my ontology, then add the owl file and it's project file to
>>>>   the Webprotege's projects folder. I also adding an instance int he
>>>>   Metadata project for my ontology project but my ontology is not
>>>>   add on the list (example). How can I fix this problem?
>>>>
>>>>   Thank you.
>>>>   Natsuda
>>>>
>>>
>> _______________________________________________
>> protege-discussion mailing list
>> protege-discussion at lists.stanford.edu
>> https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-discussion
>>
>> Instructions for unsubscribing:
>> http://protege.stanford.edu/doc/faq.html#01a.03
>>
>
> _______________________________________________
> protege-discussion mailing list
> protege-discussion at lists.stanford.edu
> https://mailman.stanford.edu/mailman/listinfo/protege-discussion
>
> Instructions for unsubscribing:
> http://protege.stanford.edu/doc/faq.html#01a.03
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mailman.stanford.edu/pipermail/protege-discussion/attachments/20091023/b4cc50e7/attachment.html>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: catalina.2009-10-20.log
Type: application/octet-stream
Size: 75555 bytes
Desc: not available
URL: <http://mailman.stanford.edu/pipermail/protege-discussion/attachments/20091023/b4cc50e7/attachment.log>


More information about the protege-discussion mailing list