Search Mailing List Archives


Limit search to: Subject & Body Subject Author
Sort by: Reverse Sort
Limit to: All This Week Last Week This Month Last Month
Select Date Range     through    

[protege-discussion] Problem with Protege OWL Ontology

Anna Zhukova zhutchok at ebi.ac.uk
Mon May 16 05:00:49 PDT 2011


Hi Panagiotis,

It looks like you just have to go to the File->Preferences menu and in 
the 'Renderer' tab select "Render by annotation property (rdfs:label)" 
option instead of "Render by name (rdf:id)".

Anna Zhukova

> From: Panagiotis Kokkinakos<kokkinakos.pan at gmail.com>
> To: protege-discussion at lists.stanford.edu
> Subject: [protege-discussion] Problem with Protege OWL Ontology
>
> Hello to all,
>
> I have the following problem with Protege:
>
> at my desktop computer i have installed Protege 4.0.2 and i have built an
> OWL ontology (about 100 classes and same number of Object and Data
> properties).
> It seems to operate perfectly well.
>
> The problem is that whenever i try to open the same ontology in any other
> computer (i have tried 2 laptops and 1 desktop), regardless the Protege
> version (4.0.2 or 4.1), i keep having a problem with the labels of the
> classes and the labels of the properties (both data and object).
>
> To be more specific, instead of i.e. "Government_Element" it depicts
> "OWL_1542744287424", although in the "label" slot the name is correct!
>
> I have also attached 2 screenshots so as to give you a perfect example.
>
> I would be glad if anyone could help me, because the only solution i see is
> building the ontology from scratch.
>
> Many thanks in advance!
>




More information about the protege-discussion mailing list